-

Поздравления!

Добре дошли в първия български уеб-ринг за сайтове на туристическа тематика.

Тук можете да намерите необходимата за вас информация в тематично свързани сайтове, като във всеки един сайт ще имате постоянна връзка с този уеб-ринг.

Ако сте собственик на сайт, свързан с туризма, можете напълно безплатно да се регистрирате и да ползвате тази услуга. За повече подробности разгледайте помощната страница на сайта.

Успех!

6
5
8
16

bulgarian assistant

March 7, 2009
Предлагаме на вашето внимание нашите персонални услуги,насочени изцяло към индивидуални туристи посещаващи България.Предлагаме персонални,еднодневни обиколки на забележителности,трансфери до различни дестинации и услугата "ПЕРСОНАЛЕН АСИСТЕНТ".Ние разполагаме с екип от млади хора специалисти в различни области. Така можем да изберем най-подходящия “персонален асистент” за престоя на госта според неговите цели. Базата ни е разположена в град Варна. Всеки персонален асистент разполага с автомобил и е на разположение със своите знания и умения. С един такъв помощник не само ще се чувстват спокойни в България, ще се насладят на престоя си, но и ще спестят време и средства. Така няма нужда да от излишни пари за таксита, коли под наем (рент-а-кар) и да си губят времето в лутане... Техните проблеми в България са наша грижа! Не се колебайте да ни потърсите. Ние ще се постараем посетителите на нашата страна да не пропуснат нищо от онова, което биха искали да свършат видят или почувстват в България.

() bulgarian assistant